November 18, 2011

Si Sombong Tak Sedar Diri. | Packing.

mula mula sebab dah lama tak update kita tayang dulu muka Mak Jenah yang mulai malas nak update blog. kemalasan dia ini menyerlahkan lagi sifat kesombongan dia sebab dah lah kat fesbuk tak pernah tegur orang. blog dibiarkan berlalang.

ni lah Mak Jenah pemilik blog WOTS tuu.

*buat buat tak kenal diri sendiri lak kan. tak sedar diri betul.*
bila tersedar cuti lagi seminggu jeee, terus tak mo pandang blog pon. sombong betolkan.. adik adik yang lain pun baru habis final exam dan mula merajinkan diri untuk memonteng sekolah. ponteng sekolah??? even though dah habis periksa akhir kena pergi sekolah juga! tapi cuba lihat dari sudut positifnya. I got my chance to spend my time with my siblings. :)

minggu ni barulah rajin mencelikkan mata lebih awal dari selalunya semata untuk jogging dan main badminton dengan adik adik. sumpahh sakit satu badan. nampak sangat tak pernah nak bersukan sebelum ni. -,-
semalam baru kemas baju. barang barang yang nak bawa pun dah beli. sedih pula rasaa. :'(


Daia! Lupakan Yang Lain. XD

setiap kali nak mula semester baru mesti rasa macam semester pertama dulu. sedih bagai nak rak. belajar pula subjek yang tak pernah tahu apa benda. nak tahu subjek apa?


Computer Science


apa tu? menatang apakah tu? komputer dan sains? komputer ada proses photosynthesis kah? okey. melebih lebih. mula mula memang nangis almost everyday. ;P cengeng. nak cover diri punya pasal takut nanti result final terok. mengadulah kat mama dengan abah. kalau tak buat macam tu nanti diaorang ingat kita ni okeyy je kan. taktik tuh. taktikkk. Alhamdulillah result semester pertama lulus. :) lepas lepas tu kiokk. *kiok = teruk = kantoi*   =.=' taklah terok. tapi menurunlah.

ouh. lepas kemas barang semalam terjumpa sesuatu. tiket wayang. yang setiap satunya ada kenangan dia tersendiri. :) kenangan tau. kenangannn. kenangan cuma tinggal kenangan. ingat tuhhh. ;P

hobi mengumpul tiket wayang. XD

lepas tu selongkar dompet. penoh dengan resit. patotlah dompet tebal. padahal duit nipis.


menunjukkan suka berbelanja banyak.
belanja barang dapurlahh.

CARS.
simpan dari tingkatan satu lagii masa pergi petrosains dengan besties. :')

my first Appointment Card. XD
okey. sampah dalam dompet pun boleh ditayangkan. kemudian batak pula menunjuk appointment card. memang blogger terunggulkannn. :D next appoinment lagi dua minggu. yeayy!! boleh balik.

2 comments:

Eien Mohmad said...

sayangggg, i singgah ! follow my beloved blog right now (:

http://farahezwan.blogspot.com/

Aqilah Lala said...

new blogg? okey. :)