November 9, 2011

Konon Hot Stuff.

Assalamualaikum

Kadang kadang kawan aku cerita tentang masalah kisah cintun dia. Most of them yang bercerita tu of course perempuan. bila lelaki yang tanya aku tentang perempuan aku jadi macam sukar sikit nak jawab sebab perempuan unpredictable. eh. macam kutuk diri sendiri. hewheww... -,-


ada satu kisah ni Nur (bukan nama sebenar) baru break up dengan Lan (juga bukan nama sebenar). mereka buat keputusan untuk berkawan je lah. selang berapa minggu Lan luahkan masalah dia tentang seorang gadis yang dia nak tunang tapi tak jadi. tak lama kemudian dia jumpa lagi calon baru, tapi dihalang orang yang dia tak jadi nak tunang tuu.

kisah kedua Siti (bukan nama betol) yang mempunyai tumblr selalu stalk tumblr ex boyfriend dia. ex dia *sebut 'u' sambil muncung mulut* selaluuuu tulis pasal perempuan keliling dia. mula mula cerita pasal Tijah yang nak kapel tapi dia tolak. tak lama tu Limah yang merajuk dengan dia so dia tulis laa special entry untuk Limah untuk memujuk. yang pelik tiada siapa yang beri feed back tentang dia memujuk Limah tu. Limah ponn tak komen apa apa.

teka teka apa yang aku nampak.
nampak permainan dia di situu. sebab ni ex orang so tak mahu aku nampak jahad sangat, konon sebut satu persatu laa..

dia tuuuu



macammm


nak tunjukkkk




diaaaaa....




*sebut bisik bisik*
hooo  otttt...  see  taa  ufffff... jeee.


tak faham?


*sebut laju laju*
dia tu macam nak tunjuk dia tu HOT STUFF je.



kebiasaanya orang yang meluahkan tu setuju je dengan aku. kalau tak, tak adalah mereka tu putus kan? harharharrr.... :D nak tunjuk lah even though dah putus dengan orang lain, ada lagi yang masih nak dengan diaorang. orang kata apa,



seorang pergi. 
sapulohh yang marii.



ayat tu kalau nak menaikkan semangat orang yang putus cinta boleh lah. tapi bila semua tu dibuat buat, rasa macam nak pergi kat telinga orang tu then jerit,


pathetic lah kau mamat!!


tapi tak adalah buat begitu pun. zaman kekejaman iaitu bersamaan dengan zaman remaja muda sudah berlalu. anyone who ever done that big clap for you. :) one day you will smile and laugh because you have done it. ;D
kepada yang sedang melaluinya sekarang, I have no tips to give. tapi selalunya kalau aku yang kena, kalaulah kann. tak tahulah pernah kena ke tak. senyum dan perhati je. dalam hati gelak guling guling. XD

No comments: