November 11, 2011

Stop Waiting Okay? :)

okey. penad dah menunggu. bukan menunggu seseorang. menunggu sesuatu berlaku. bukan disengajakan untuk menunggu. tapi dah mind set. tiba tiba rasa penadd menunggu. mula terasa bila beberapa hari lepas termimpi sesuatu. since selama ni pun every time bila aku mimpi about something it will turn to the other side. sebab tu lah bangun dari mimpi, baru tersedar,




                                I have to stop waiting.


                                              stop waiting and give way to something else.




itu yang terbaik.:D *gembira kerana akhirnya sedar.
sebenarnyaa..... tak tahulah ni kali ke berapa nak sedar. macam baru bangun dari pengsan lepas kena ketokk berkali kali dengan batang penyapu. =.='



:')


tak semua yang kita inginkan akan dapat. tapi Insyallah kita akan dapat lebih baik dari yang kita fikirkan. bila dapat yang buruk tuu jangan mudah melatah. terima dengan ikhlas dan ada hikmah semua tu.
aisehh..tak tahulah ni kali ke berapa bermonolog menasihati diri sendiri. -,- bila nak habis pun tahu. kalau monolog siap dengan gaya memang time time tu jugak dengar bunyik van ambulan HSJ.



HSJ = Hati Senang Je = Hospital Sakit Jiwa



datang menjemput dengan karpet biru. ouh yeah, AIM esok tauu. tengok lah adik saya buat show nanti. Greyson Chance. :) *cukup perasannn kan.


Greyson Chance


okey lah. nak dengar lagu lagu dari new boys band yang baru je figured out tadi, One Direction. semua muda muda setahun dari ceq. bertambah hah adik adik ceq. ganteng ganteng gituu. HAHA XD
adik kat rumah tak terjaga, ada hati nak adik baru. okey lah. how about boiprennn baru? ;P




okeyy. tak payah terkejut sangad laa. =.="
anyway, thanks for reading :) and let me show to you. ONE DIRECTION.




No comments: