November 3, 2011

Renew IC Sebelum Expired!

drive pergi Shah Alam pagi pagi memang menggeramkan sebab kesesakan lalu lintas dan traffic light nya yang banyakkk. tapi tak apa. aku tetap bersabar demi untuk


AKUNAKMAKI


eh. salah laa. i will mentioned that name everytime i forgot the real name of food. hehe ;P sebenarnya nama dia Okonomiyaki, Japan's Pizza. gurau jee. :)
sebelum ni pernah cerita pasal pizza ni and tiap kali balik cuti semester mesti perut ni craving for that food dan terutama sekali takoyaki. :D   today, starving and craving for tako oko

Okonomiyaki
Tour Guide yang tak menyabar nak makan.
pergi Plaza Masalam ni bukan semata mata untuk makanan tu. sebenarnya nak renew kad pengenalan yang lama yang muka skema masa darjah enam tuu kan. yang gambarnya walamakk. kelihatan nur di wajah kuu.. =.='
di nasihatkan kepada yang tak renew sila lah renew sebelum expired. sekarang kena bayar sepuloh ringgit jee. kalau dah expired umur dah exceed dua puloh empatt, amek ha kena bayar empat puloh hengget.

masa tangkap gambar untuk ic baru tu, urusan sedikit terhenti lepas akak kaunter terkejut tengok muka aku. terkejut melihat mata hantu pink aku. kihkih.. ;D nak buat macam mana. since aku kena drive, so lagi selesa pakai contact lens. dah cakap dengan akak kalau nak tanggalkan boleh tapi akak tu kata tak apa. jadinya nanti ic aku, lain dari yang lain sikit dengan ic orang lain nanti. haha :D apa ntah agaknya rupa nanti. -,-

muka bahagia, muncong mahal disertakan dengan peace. =.='
lagi satu nasihat, nak renew ic pergi awal pagii tepat pejabat bukak, nak tolong bukak kan pun bolee so tak perlu tunggu giliran terlalu lama. XD

bukti pergi awal awal pagii. hehe.. :)
renew ic tu one the things that i have to do sebelum balik kolej nanti. perkara kedua kena tolong sediakan tempat adik adik study. dah settle harini juga.

potong dan cat rak buku yang lama. :)
sekarang tinggal satu. perkara yang wajib tiap kali balik cuti. jumpa kawan kawan. :) kawan yang nak juumpa aku lah. yang tak nak tak kan nak menyibok ajakkan. ;P okey. habis dah celoteh hari ini. salam. :)

muka merenong maso dopan. XP



No comments: