December 25, 2014

Majlis Pra Graduan

Oh hai and assalamualaikum

Lama gilos tak update sebab benda yang sama je dilalui setiap hari. Kalau diri sendiri dah bosan apatah lagi nak cerita kat orang. Lagi extra bosan bila orang tanya rutin kita. Sebenarnya taklah bosan mana tapi sebab tak suka nak cerita exactly the same thing pasal apa yang kita buat kan kann..

Esok! genap setahun jatuh motor retak bagai tu. haha yupp its on Christmas. Petang natal yang hujan dan agak lebat and then bamm! jatuh sesal tak berguna nak elak kereta depan punya pasal.

Just in a few days nak masuk 2015 and not much thing that happened. Tengok kan dah kata..tak ada cerita. bosan bosann.. bla bla blaa.. hahaha tapi minggu lepas ada dua benda yang jadi. Lunch untuk pra graduan and also trip pergi menara TM. Dah nak habis belajar baru lah nak rapat and serlahkan perangai tak senonoh memasing. Lambatt betul. Hahahh


So cerita pasal Majlis Pra Graduan, MPG first. Held dekat Hotel Plaza Ramada. dekat je dengan kampus bandaraya Melaka. But for us yang duk Jasin it takes almost 40 minutes. Paling tak boleh lupa dari rumah 6.30am keluar rumah, around 8 sampai and we have to wait till 12 for food. Kelaparan yang tak boleh lupa. Oh yeah. Our MPG bukan on dinner but lunch. Untuk yang tak breakfast ni kira brunch lah.


Dulu coursemate masa diploma. 
Lepastu classmate
and now degree, housemate.


Muka muka anti sosial haha

1 2 3 smile!

anddd back to phone. -_-
hamagaaddd


Housemates

     








6A buddies 
Taman Maju babes

Shortly it was fun. Walaupun kena drive because of some things and problems yang tak dapat nak elak so I help my taman maju babes. baikkan baikkann? kah!
The food kat Hotel Plaza Ramada tu was okay lah. Dewan makan cantik. Persembahan best, overall bestt! Semua tu free so takyah comment bebanyak. Datang, sumbat mulut, bergamba ber-selfie, create memories and done.


Sampai rumah tak tahu apa yang penat sebab terus tido tak sedar diri.
What did you expected?

Kenyang, penat, tido lah kan?


 takk boleh buat menantu. hahahh