November 22, 2011

Semua Tidur Lena Kerana Skuad HM. :)

Assalamualaikum.

apa ni kau? tiba tiba post pasal bola. peminadd bola ke??? ;P

semalam confirm confirm semua tidur dengan nyenyak dan lena bila Malaysia menang. Alhamdulillah.  :) termasuklah aku tuu sampai pagi tadi pun rasa tak nak bangun dari katil sebab kelas start pukul 10pagi. seronoknya alahai!


gol pertama. ;D

mula mula memang macam tak ada harapan. biarpun semangat agak pudar, tapi seronok tengok Khairul Fahmi Che Mat, Apek yang asal dari Kelantan tu tangkap bola. seriously tabikk dengan dia bila almost every time Indon nak jaringkan dia dapat tangkap. tak kurang hebat pemain yang lain lain. :)


nampak tak betapa semangadd nya aku sampai duduk barisan depan.
(^^,)v


ada yang kata Reff makan rasuah. ada yang kata Reff okeyy.
kadang kadang bila tengok, macam main jampi pun ada. HAHA :D
mentang mentang dah menang boleh gelak lah kan. cuba kalau kalah. mahu tak dihambur dengan kata kata kesatt. memang kena halau semua Indon.
tapi ni sukan. perlawanan. pertandingan. tak elok lah nak amek hatii. ;P

ouh yeah. mungkin anda berminat untuk baca entry Solihin Zubir when he copied and pasted about what fans of Garuda said when they defeated by our squad and what others comment on that status.
-->  Apa Makan Harimau Muda? What The Fakri?

teruja semacam je kann? aku pun tak sangka aku boleh join orang tengok bola sebenarnya. =.='
but it's fun. terlalu seronok sampai tak ada suara.

last but not least, *even though dah tak ada BEL perlu kita apply yeaa.*





TAHNIAH HARIMAU MALAYA!




again, seriously. aku post pasal bola? o.O
salam.

No comments: