November 13, 2011

One Fine Day.




it's hard to hate someone that you actually miss. 




boys afraid to close with me because of this kind of sentence. ke sebab aku jual mahal? ceth. perasan.
tak salah orang di luar pun bila aku pilih nak jadi kawan instead of couple. i'm not ready for all that.
bila sedia? the time will come one day for all the boys out there. maybe now or tomorrow or next week or next month. uh. berlagak artis. -,-
maaflah. terlalu takut nak menghadapi perkara yang sama lagi.
berkongsi hati bukan macam kongsi straw okey. dulu main main boleh. sekarang dah nampak dan dah tahu padahnya kalau buat kongsi hati tu macam kongsi straw. merana bak sungai ketandusan air. macam Hang Tuah tak dapat Puteri Gunung Ledang. seperti nasi ayam tanpa ayam. heh??? seperti happy tree friends without the scary and tragic scene.

aku follow banyak blogg and half of them mesti ada update about their broken heart after break up with their bucuk. *konon. manjalah tu kan.* tapi aku cool. mana ada sedih bila break up. kahkahkah.. :DD sebab tu tiada yang mahu. =.=" dont you ever ever ever cry because of love. cewah cewahhh. kejap lagi kita tengok siapa yang meraung nanti. lepas tu tengok bulan dengan mata bengkak. ;P nangis sebab family tak apa. or kawan.  :')


entry ni untuk apa sebenarnya? entah. jual minyak kott. -,-



yes! malam ni hujan. tidur nyenyak lah nampaknya. :)

No comments: