November 25, 2011

Dik, Kain Terselak. Seksiii.

* semalam punya hanginn baru nak post. ;D *

uh!!! sakit mata!
download dosaa. 

tengah makan makan kat food court nampak cik adik serba merah dari atas ke bawah berbaju kebaya. comel comel. kecil kecil je orangnyaa. lepas tu pegang tisu control cun borak borak dengan kawan dia. kalau kena saman jangan nak sumpah seranah yea Mak Ngah. sebab tu pak guard tak bagi pelajar pakai kain terbelah belah. bila duduk terselak habis.

kalau tegur menegur pasal seksi seksi ni ada 2 reaksi je selalunya..

  • cepat cepat betulkan kain lepas tu jeling orang yang menegur.
  • buat tak reti lepas tu kutuk macam orang yang tegur tu bajet baguss.



nak memberi nasihat tak semestinya kena orang yang betul betul baguss.
kalau dah terlebih bagus kata bajet bagus pulak.
kalau kurang bagus kata poyo bagai hapee dah.

pemikiran memang mesti macam tu ke?


mak ngah pergi kelas pakai mini skirt je lah lain kali. dah alang alang nak bagi nampak kaki yang mulus dan licin tu kan. tapi tak bolehlah kan.. terlupa pula kampus kita nehh kolej laki perempuan dah lain lain. tempat makan pun asing asing laki perempuan. ni pulak nak pakai mini skirt. pakai lengan pendek nak pergi makan pun tak boleh kann. lupa pula yekk. tukar kampus je lah ngah.


.....................................................................................................................



aku jeles? mana tahu aku jeles ni dengan mak ngah tuu? takut lelaki pandang mak ngah je?
kantoi habis bersepah air muka aku.

ceth. tak ada nak jealous langsung pun lah. kalau lelaki nak pandang dia pun sikitt tak hairan. lelaki pandang orang kata rezeki masa kali pertama tu. ada yang menoleh dua tiga kali dah lain ceritanya tuu. ada yang memang pandang sekali tenung lama lama. ada gak yang pandang lepas tu habis kau mak ngah famous dalam blogg! lelaki pun ramai yang tulis pasal pemakaian perempuan sekarang. kau hengatt lelaki sekarang macam dolu dolu.

tak nak banyak pun. pakai sopan cukupp.
kita sama spesies. kau nak ke kena tegur dengan spesies yang lain then terlerai keayuan, menyerlah kemarahan? jatuh saham.

okey. sekian terima kasih.

*mak ngah di atas bukan untuk seorang je. siapa siapa yang patut lah.*

No comments: