November 9, 2011

Aidiladha Saya. | Sibuk Menyibuk, Marah Angkat Kening.

reading others blogg sometimes make me feel a bit sad because I'm realize that I was just like them and have a similar experiences like them.

Assalamualaikum to readers and selamat sejahtera. I bet korang mesti baca je salam aku tapi tak jawab pun kan. jawab jawabb. dosa tau. ;D (ada ke yang membaca masalahnye. =.=' )

nak update pasal Hari Raya Korban. dah ramai yang tulis, aku ni pun agak ketinggalan kalau nak tulis sekarang. ringkas kan je lah yeaa.. Raya Aidiladha tahun ni memang


awesome!


sebab mama dengan aboh adakan bahagian lembu untuk aku. :') oleh itu perlu lah aku nengok lembu tuu. pertama kali tengok lembu kena sembelih. macam sedih pulak dengar lembu berdengus dengus. tengok Saw tak ada perasaan sedih pulak en. yang tak best bila bawa sup daging balik kena cuci pinggan mangkuk melekat dgn lemak. dah susah payah bersihkan dua tiga kali baru tahu cuma kena jirus air panas. sesenang dan semudah begitu sahaja. =.='

kebelakangan ni agak sibuk sedikit sebab tolong mama dengan online business dia. ada jam, owl necklace dengan beg. rasa tak nak jual jee barang tu semua sebab most of it barang yang aku sukee. semua nak pakai sendiri sebab comel comel dan cantekks. (macam promote jee) kalau buat macam tu memang bankrap serupa tak buat bisnes lahh. ini lah jadinya kalau beli barang ikot mata sendiri.

handbag!
coming soon poduct.
only RM 22.00
if you are interested u can come to this blogg --> http://aio-aini.blogspot.com/
we still new, sangat sangat freshh lagi dalam bisnes nii so barang tak banyak. ni baru first stock dan semuanya ready stock. (masih mem-promote lagii.)

lagi seminggu je cuti. sangat sedihh bila memikirkan tak payah masak pagi pagi lagii :D *sedih ke tu?
tak perlu kutip cawan semua orang yang pemalas nak cuci cawan. ;D *nampak sangat pura sedih.
tak ada lagi angkat angkat kening marah adik adik. :D *masih berpura
tak payah lipat kain dan gulung stokin lagii. XDD *okey dah.

untuk makluman, entry ni ditulis while i was in store room. geram sebab asyik kena pindah tempat duduk je. nak mogok sat. tapi tak ada siapa perasan punn. -,-

terima kasih atas kesudian saudara saudari membaca blogg yang kian tenggelam ini. salam. :)

No comments: