About Lala 2016



Hi. Saya kenalkan diri. Bernama Aqilah. Masuk tahun 2016 ni dah 24 tahun hidup di dunia yang penuh kritikan dan pancaroba ini. Graduasi sains komputer. Ada pengalaman membina laman sesawang. Boleh PM saya yea kalau berminat nak ambil menjadi pekerja. (promote diri itu penting). 

I still didn't work my 'future plan'. Tak tahu bila.

Seorang yang sangat complicated tapi sedang belajar merubah ke arah transformasi bernama less-complicated. hahaha tolong gelak sama. Punyai hobi yang kata mak takyah pakai otak nak buat which is menconteng, doodles-ing, sketching. Suka movies. Suka Dark Chocolate. Aummsss! Matikan hasrat kalau nak hadiahkan bunga. Tolong bunga tu datang bersama Dark Chocolate and I'll be the happiest girl! >.< *acah comel*

Berangan nak kahwin awal tapi terpaksa tinggal menjadi anganan sebab semua ex-boipren dah kawen. Takde can. So..itu je kot.

ask me anything yo and leave me your comment yo if you wish to yoo.


Assalamualaikum.