November 26, 2011

Puhh! Buruk Perangai! Aku.

It's quite fun actually when nobody have interested to our blogg. Bila dulu ada pembaca setia dan kini tidak lagi. I don't have to be worry about anyone feeling since I didn't connected with anyone sincee a few months ago except for my classmates-lah.

People would see me as a quiet type of girl tapi sebenarnya aku seseorang yang suka sangatt merungut. Uh! I got some idea. Things that I should type for tonight. jeng jeng jengg!



Perangai Buruk Aqilah Lala!



memang muka tak segan men-list-kan sendri perangai terok. habes nak hentam orang lain tak ada siapa. sekali sekala perasan diri terok why not bukan? at least aku sedorr lah jugaa dari dikatakan seorang yang tidak sedar diri.


  • suka merungut. sediakan telinga mendengar celoteh panjang aku.
  • mudah tersentuh. ouch! aku mudah emosi.
  • cepat marah. kalau mood tak elok tabahkan je lah hati dengan baran aku.
  • pendiam. sediakan list things to talk. kalau tak memanjang bunyi cengkerik.
  • unpredictable. kadang kadang aku suka menguji tanpa sebab.
  • cerewet bila shopping. u won't like to be my shopping partner. trust me.
  • keras kepala. tapi hati saya lembut. aww..
  • muka tak menggambarkan perasaan. sometimes.
  • bila terlebih berani I will said anything I want. in another words, sound-straight-to-the-point.


itu baru sikit. jadi tak best kawan dengan saya nii. Alhamdulillah.. sedar diri pun aku ni. 
seronoklah pula mengutuk diri sendiri. tak apa. dari tiap kali update entry asyik kutuk dan mengata orang sahaja. 

sangat menyentuh hati dengar lagu Adele, Someone Like You. :) 
radio memang memahami jiwa lara pendengarkan. 


Salam.

2 comments:

shafina hanom said...

perangai aku la nie..thanks sebb list kan perangai aku nie hah..hahahah

Aqilah Lala said...

tak payah nak perasan okeyy macik. haha!
sayang kau. XD *tiba tiba*