November 19, 2011

Sampai Kampus Dah! :'(

Assalamualaikum. :)

Akhirnya hari yang tak mahu dan tak teringin pun untuk tunggu telah tiba. hari pulang ke kampus. :'( dan currently ada kat kampus pun sekarang. rasa nak patah balik jee. agak agak boleh tak? mama bagi tak agaknya? soalan yang tak perlu ditanya pun sebenarnya. soalan yang nak mintak tenungan tajam dari mama.


kali ni post tak dapat nak upload gambar sebab guna laptop abah. memang ada gambarlah kann. penuh dengan microsoft office dengan excel jee. =.='

anyway, sangat bersyukur sekarang sebab lepas je post yang luahan hati yang jiwang berkarat tuuu.. aishh. macam mana nak ngadap muka kawan kawan pasni lepas post luahan getaran jiwa tuu. alahh. bukan diaorang baca pun. okey okeyy. macam tu lah caranya nak tenangkan hati. -,- sambung balik. lepas post tuu je terus rasa macam okey.  :) Alhamdulillah..

semester baru kali ni macam sem yang lepas lepas. tak nak berharap apa apa pun. aku memang penakut untuk mengharap sesuatu. penakut yang takut nak meghadapi risiko tidak dapat apa yang diharapkan. tapi kita percaya semua tu ada baiknya. Insyallah..

dah lah. banyak sangat bebelan. esok duduk bilik sorang sorang boleh bebel lagi banyak berserta dengan gambar. jaga diri masing masing okey. peringatan untuk aku juga. :)

salam.

No comments: