November 25, 2011

Journal: Cuti Yang Menyedihkan.

Assalamualaikum.


seperti yang lain lain mesti sangat berbahagia bila tak ada kelass. :D ber plus plus bahagianyaa bila hari isnin pun tak ada kelas. cuti! woot! woott!

tapi aku tak seperti yang lain lain. *kedengaran background music yang memilukan*
aku yang paling menyedihkan lahh. sobs sobss.. kawan yang seorang balik rumah. yang seorang busy dengan silat dia. lagi seorang plan nak pergi date tak jadi tapi ada debate kat shah alam. room mates seorang dah balik rumah, last minute semalam. yang seorang probably ada site visit. =.='

bayangkanlah duduk bilik sorang sorang..



baru seminggu kat kampus nii!



nak balik tapi next week pun memang kena balik sebab ada hal. kalau balik minggu ni pun then next week pun balik memang tak ada hal. tapi tiket bas pun dah habes. nak balik apabendanya. terperuk lah dalam bilik selama empat hari ni yeaa cik Qila.


tu lah nasib dapat kawan masing masing duduk area Perak. semua balik rumah.  :'(  tak cool lah korangg.


kalau duduk kat rumah banyak lah jugak benda yang boleh dibuat. duduk kat kampus ni apa je benda yang boleh.


I miss NERO!

salam.

No comments: