November 19, 2013

Benci. I just really wish...





Just passed few days aku ada wrote something dekat blog ni tapi macam biasa save je. Duk diam diam dalam draft tu tak payah publish. Bencii. Benci sebab I'm not a good writer like I used to be. Tapi macam bagus sangat apa yang aku tulis sebelum ni sampai melalut bagai tu kan. Hookenggg mimpi sangat.
Lagi satu, I don't even make a time for myself untuk relax and enjoy myself walau untuk a little thing in my life macam buat sarapan sambil layan movies, buat some art-thingy macam conteng kertas a4 sampai tak cukup conteng meja pulak ke, edit gambar, tulis blog. Anything yang buat aku rasa bahagia. :') Hukalohhh..
That's probably one of the reason kenapa aku tak berapa nak suka life aku sekarang.


I'm not happy.




Sedih memanjang. Seriously aku sedih je untuk semester ni. Tambah pulak demam ganti batuk ganti selsema hamekk aku jadi makin depressed makin stress. Nak senyum gelak tunggu balik rumah baru lah puas buat tu semua. Dapat kacau cari gaduh cari pasal dengan adik adik, dengan mak ayah pun boleh jadi kadang. Bila macam tu memang bukan muka orang lain yang balik rumah setiap weekend kalau bukan muka aku. Dah macam tak peduli apa.

I just really wish I can back to myself again.