November 28, 2011

Bila ada juga yang berani kacau tidur aku.

selalu sangat benda yang kita tak suka itu lah benda yang akan terjadi pada kita. macam semalam aku baru update status kat facebook,





pukul dua belass malam dah malas nak online dan dah puas dikalahkan oleh komputer bila main chess titans terus shut down lappy nih then sumbat telinga dengar radio dan cuba tidur. cuba dan cuba dan cubaa.. dah setengah jam lebih duk golek golek atas katil tapi tak mahu even though lagu malam tadi semua lagu belaian jiwa belaka tetap tak boleh tidur. cabut ear phone dan mencuba lagi. tengah baru nak masuk alam mimpi tiba tiba ada orang call. I hate it when people make a noise when I'm trying to sleep so I don't want to do the same thing to my roomates. baik kan aku? >.<
cepat cepat angkat call yang tidak bernama tu. ingatkan penting sangadd lah kan. teka teka siapa. ;D







seseorang yang tengah bosan dan tiada kerja.













dia cuba nak borak dengan aku kerana dia kebosanan. tak layan pun sebab aku tengah mamai. tak sampai tiga minit macam tu dia kononnye lah faham aku tengah ngantuk so we ended up our conversation yang tak ada apa apa tuh. aku tengok jam.





pukul 1.15!!!!





sakitnya hati memang tak terkata. untuk pengetahuan aku memang ada kes dengan budakk yang tengah bosan tu. orang yang sama aku marah marah sebab dia tak reti nak hormat orang lain. and he still have a gut to call me again??? aku text dia jangan call aku malam malam lagi. he replies, "marah lettew..oraite."
perangai macam haramm.

lepastu aku tak tahu berapa lama masa yang aku ambil untuk tidur balik. seriously macam nak call dia balik then marah gila gila. tapi buang tenaga dengan credit aku je nanti.
siapp kalau aku jumpa kau. aku tenung tenungggg kau dengan mata aku kale pink nih! *menyeramkanlah konon*

5 comments:

Anonymous said...

gila.

Aqilah Lala said...

memang pon gila.
eh. siapa yang gila?

Anonymous said...

lala lah, btw..syahdunya lagu.

Anonymous said...

Lala lah, haha.
btw, sedap lagu blog.

Aqilah Lala said...

what?! sampai hati kata orang gila.
haha.. :D memang tak dinafikan. ;P

bestkan lagu.
belaian jiwa. :)