November 5, 2014

Apa jadi?

As I said before. I know what I want but it is too impossible sebab kalau aku buat, pentingkan diri gelaran aku dapat.

Kau nak, kau degil, kau buat, kau selfish.


My biggest focus now is to get through my final semester, finishing my final year project which is my system yang in a biggest problem right now sebab the most important things on the system seem cannot be settle, my report that is half way to go, my searching on practical places, assignments, keje, keje, keje. Tak macam last semester yang kena focus dekat report and the system’s presentation je. Final semester paling takut with all the subject yang ada final paper. Final paper on final semester. You know what the worst thing can ever happen.


Too much things. I prefer to have some time for myself to enjoy things in my life.


So every day I will have this time where I will think about this particular thing. Terlalu banyak sangat fikir sampai kadang I feel lost. I never talk to people about it. I always try to convince myself that it is not a big deal until the last time I check it leads me to become the most ignorance person. Tambah lagi, dan juga jadi orang yang paling teruk ever dekat this person yang I’m very sure tak tahu mana silap dia because I never talk. Never.
Oh tak. Pernah cakap tapi kena ignore. Bila kena ignore jadi malas nak cakap lagi. Benda kecik je tapi bila dah hari-hari pikir, macam-macam jadi berkait sekali. Jadi serabut. Lepas tu kau hold benda tu and buat benda lain. Esoknya the very same thing kau pikir. Gila.



Tahu tak hidup ni banyak godaan.
Pahala kau tak seberapa, dosa kau tak terkira.
Yang terbuat yang kau tak sedar.
Tambah yang kau buat dan kau tahu, berdosa.
Setiap masa kau fikir. Setiap hari kau sedih.
Kau nangis kau janji kat diri, takat sini saja.
Kau tekad tapi teka.
Kau buat lagi, setan ketawa suka.
Lemahnya kau manusia.