November 26, 2011

Pagi Berkabus.

Assalamualaikum.

wuarghh! bangun awal awal pagi tapi tak mo mandi. anak dara jenis apakah ni? kalau kat rumah jangan harap boleh buat macam ni. memang berdesing telinga kejap lagii. ;P

bakal mak mentua jangan risau. menantu mak mentua ni perangai terowkkss kat kampus je. kat rumah rajin haa. bagi je segala kerja, anak menantu akan kerjakan. kalau di-bibik-kan sekali pun tak apa. dah biasa dah diperlakukan begitu. :D


today breakfast.
malas nak jalan pergi uptown.


tentang entry yang lepas, selingan je tuhh. I'm cool babe. kadang kadang tuu biasalah kalau dah tahap bosan gaban mula lah emosi kejapp. It's nothing, just don't worry. *macam ada yang risaulah kan. -,- * 
seriously bosan sangadd. the only thing that I can think now, kumpul baju kotor banyak banyak lepas tu cuci. cuci guna tangan lah yeaa. tiba detik detik macam ni, perlulah kita membazirkan masa dengan tenaga secara lebih membazir. sebab dengan cara tu juga boleh selamatkan dua henggett syiling dari masuk ke dalam mesin bajuu. >.<

hari pun semakin terang. berkabus pula tu. kalau ada member nak ajak jogging pun best nih. XD tapi jangan haraplah kann. semua dah hilang entah ke mana. kalau ada pun kat kampus tak balik rumah mesti tengah mencipta peta baru dekat bantal. 

Insyallah I'll do anything that can give me some benefit untuk masa terluang ni. :) 
Selamat bercuti dan berseronok. Salam.

No comments: