November 22, 2011

Temankan Saya Okey? :)

Assalamualaikum.

reading others blogg is in my list of favourite things to do selain dari 
  • merepek dalam blog sendiri, 
  • online fesbuk, 
  • reading almost every news feed dekat fesbuk tuh. but I will skip the part yang suka mencarut orang tuh. 
  • bangun awal rasa udara pagi, 
  • perhati orangg..

tu some of the list-lah.
kadang kadang bila dah terlalu bosan mula pilih any one of my friends blog then baca yang oldest entry sambil sambil menolong membersihkan dan meniupkan sikit habuk dalam blog diaorang tuh. -,-  dari sini dah boleh nampak dahh betapa tak ada kerja cik Qila ni.

obviously yang selalu rajin menghupdateee blog  tu aku lah kan. this is one of my way to keep my memory. I'm not good in remembering. sebab tu agak penting untuk aku update blog supaya boleh dibaca kembali bila tangan semakin berkedut dan berketar.  :) dan juga gelak dengan gigi palsu membaca entry yang sangat tak matang dan suka perli orang. =.='

harap masa tu ada yang disayangi di sisi menemankan aku untuk baca semua entry.  :')

terlalu sweet?
yang ni apa macam??



okeyyy, tu je. pendeknyee entry kali ini. :)
salam.



No comments: