November 13, 2011

Girls' Day Out.

Debarannya semakin terasa. semakin lama semakin cepat masa. pejam celik dah nak habis cuti semester. untunglah pejam celik. dari orang yang pejam tak celik celik teross. dari orang pejam celik tapi hati duk terpejam pejam jee. melampau sangat metafora aku nii. -,-

kita simpan cerita tu untuk next entry. harini nak cerita semalam punya cerita. :D



semalam ada Anugerah Industri Muzik. :)




dah bagitahu haritu kannnn...









dan teka teka. XD




seronok nii!









excited ni!!







sebenarnya...



........








aku tak tengok pun AIM tu. tengok Harry Potter kat HBO. walaupun dah tengok tapi tak tahu kenapa tak nak tukar pun channel tv tu tengok AIM. ;P
*konon nak kasi gabra macam aku pergi AIM tu. sikit tak heran. *

dan semalam juga hari tanpa lelaki! :DD yeayyy!!! abah dengan adik yang laki keluar satu malam dua hari pergi memancing. so we ollss yang perempuan perempuan pun bercadang untuk keluar jalan jalan. tak adalah berjalan ke mana pun. jalan dekat dekat jeee sebab tengah bulan manalah nak tebal poket kan. =.='

makan tengahari selalu susah nak decide makan apa kalau makan kat luar. makan pizza? tak ada bajet dan selalu tak puas nanti tak kenyang. makan ala ala nyonya macam tak masuk dengan selera. makan subway? sandwich sosej tu? memang tak mahu laa. pergi food court harap mahal tapi makanan macam kat kedai tepi jalan. kalau setakat McD baik tak payah pergi jalan jauh turun puncak. last choice. kfc. kahkahkah.. balik balik benda yang sama.

meet my younger sistahh. Ain.
:)


Didi muka kekenyangan.
Ain muka tension sebab aku cakap benda tu tak sedap lepas dia dah order.
hohoho :P
waktu lapang yang selalu di isi dengan main game di galaxy nya.
macam saja nak buat aku jeless. huh.
sebelum balik adik yang taklah kecil mana dan semakin gebu macam kakaknya nampak Dunkin Donut dan mulalah menyebut nyebut tanda meminta. taktik basi. -,-

muka bahagia dapat DD.
suka lagi Big Apple. ;D
gila camera.
tak tahu adik siapa.

okey. mari balik! :D
kalau perasan..ke aku je yang perasan. nampak selekeh je kan. ingat nak pergi beli barang untuk masak je. t-shirt elmo, cardigan, tudung bawal, jeans hitam. terus keluar. sekali merantau keluar dari puncak. selekeh selekeh. =.='

No comments: