October 23, 2011

Macam Celebrate Tahun Terakhir Sebagai Remaja. -,-

Hari jumaat lepas di pilih sebagai hari untuk dating dengan girlfriend girlfriend yang dah lama tidak ketemu! ;D
sangat best okeyy. tak banyak perkara pun yang kitaorang buat but still I have fun with it. :) gila tak seronok. seolah meraikan tahun terakhir sebagai remaja belasan tahun. =.='

mula mula planning tu je bagai nak gadoo dah. kelakar jee. haha ;D okey. kita skip sahaja part yang tu. al maklumlah dah setahun lebih tak contact kan.

first thing that we do of course-lah cucok duit yang semakin kering kat dalam bank tu en. -,- after that usha movie. agak lama yeaa berdiri depan skrin tu untuk pilih movie ape since ada yang suka cerita ala ala hardcore, ada yang suka romantic comedy, ada yang tak kisah, and ada yang serba salah. jangan di teka aku yang mana satu. ;P lastly we watched Real Steel. mahu teruja nii. cerita tu BESTTT!!! menarikkan lagi hari kami. :)

lepas beli tiket sebenarnya perut mereka mereka dah berkeroncong. pikir nak makan apa je dah berapa jam. bila dah decide nak makan kat mana, sempat pula chamwore dulu before decide nak makan apa. batak bukan? =.=' lepastu makan tercekik cekik sebab nak kejar masa nak tengok movie. selamat sempat. fuhh..



Dari Kiri: HOT masa highschool, HOT di facebook, HOT dengan senyumannya. :)


mereka punya.

saya punya. :)
lepas movie habes, semua keluar dari pintu tersengih sengih sebab berpuas hati dengan cerita tuu. ;) then jalan jalan cuci mata. tak lama tu rasa lapar lagi. -,-

orang yang makan kat meja sebelah dah bertukar tukar orang daa. tapi kitaorang still duduk dan berceloteh macam tak ada penghabisnya. topik mengalahkan macik macik yang duk gossip petang petang kat depan rumah.




gambar di atas menceritakan segalanya bukan? yup. bowling. dah berzaman tak main. tiba tiba main lak. bola dah straight then masok longkang. bagus bagus. memalukan. =.=' selamat abang kaunter bagi lane yang kiri kanan tak ada orang. terima kasih abang kaunter. ;P

so itu sahaja date kami dari pukul 11.30 sampai 8.30malam itu. dan yeah. tahun ni tahun terakhir ada nombor satu pada nombor depan pada umur aku dan mereka yang lahir tahun 1992. dah tua dahh... :)

terima kasih atas kesudian membaca. salam. :)

No comments: