October 10, 2011

Cuti Kali Ini. | Aqilah Kipas Arang?

Assalamualaikum.   

seronok betul menjadi one of the student yang ambil last paper pada hari last exam session.


baguih baguih.. =.='


lepas tu kan, menjadi orang terakhir yang keluar dari bilik. hwaaa... :'(
sedih lah haii. baru merasa apa yang dirasa roommates ku yang lain bila terpaksa melihat roomates yang lain meninggalkan bilik and lastly ditinggalkan keseorangan.


our last day in third semester. :')


so! aktiviti yang bakal dilakukan sementara menunggu adik adik yang lain cuti untuk memulakan projek kami.

  • bangun pagi. kalau dapat, nak bangun seawal yang boleh. ulang sekali lagi dan tekankan perkataan yang. seawal yanggg boleh. 
  • kemas rumah. itu pun kalau sampai seru nak kemas rumah.
  • main masak masak. lepastu kalau dah clumsy tu mulalah tangan terkena periuk la, terpotong jari laa. macam macam budak zaman sekarang. *geleng geleng kepala
  • since lappy akan dihantar untuk diformat for a few days. tak boleh usha you tube. :|  so, barang keutamaan di depan mata mestilah tv. channel akan di tukar dan di tukar sampaii ada cerita yang berkenan di hati.
  • baring golek golek depan tv sambil nyanyi lagu kuch kuch hota hai.

tengah tengok KevJumba, si kecik ni teros lompat depan lappy.
nak aku tatap muka dia lah tu.
jeles dengan Kevin.
=.='
soalan cepu emas sering di tanya bila aku dah memulakan tabiat orang tiada kerja.


"kenapa tak keluar jumpa kawan kawan?"


ohoi! tak cemas pun bila dengar soalan ni. =.=' dah memang tak ber cepu cepu pon emasnya. nak cemas macam mana. 

jawapan:  tak ada keinginan untuk berjumpa sesiapa untuk masa ini sebab tiba tiba terasa segan lah untuk berjumpa!  XD 

memang pun segan. rasa nak terperap je dalam rumah. sabarr je lah dengan perangai diri sendiri ni. 

by the way, bisnes nak kipas arang tak jadi sebab kat tempat nak berbisnes dah ramai orang kipas arang. hikhikss... :D selamat tak kepoh kat orang ramai. kejap lagi ada pula yang kempunan nak tengok aku kipas satay kalau bagitau awal awal. opsss! terlepas sudaa. kipas arang tu kipas satay sebenarnya. :)

lepas di beri cadangan mama teros tanya, 


"tak malu ke nanti nak kipas satay kat pasar malam? 
kejap lagi terjumpa bekas buah hati ke kangg."


Aqilah Lala *nak glamour je tarok nama macam tu kan* memberi jawapan ,



"eleh, kalau jumpa je then dia maesti pandang pandang. 
cakap lah dekat dia. eh, takkan tengok je?
tak reti reti kau nak beli ke??? 
kau dah buat aku macam hapee."



then mama teros gelak bagai nak rak and i'm still in serious mood. okey. gurau jee. :) aku pon gelak la jugak sebab tiba tiba terpacul ayat tu dari mulut aku. HAHA :D


like usually. *usually lah sangat kan.* thanks for read this entry okey.  :)
enjoy your holiday for those yang turut bercuti. salam.



No comments: