October 7, 2011

Earn With Six Easy Ways Even After Death.

semalam vlogwalking. amous famous kita  Matluthfi dengan Anwar Hadi tak update lagi vlog mereka. tapii AmanWan ada update. tak lupa juga si mata sepet Shahrin pun ada update. hehe :D

kemahudian yeaa..blogwalking pula macam macam blog. paling utama blog awek cun melecun macam Hanis Zalikha. wahhh! jenguk juga blog Fatin Suhana. huarghhh! cun abess!

last sekali blog Fatin Liyana. perghhh! believe me dia sangat cun bak bulan purnama. ewahh..melebih pulakk.

lepastuh terjumpa ni dekat blog dia dan saya cume reblogg sahaja. :)


Six easy ways to earn even after death


  • Give a copy of quran to someone. Each time one reads from it, you gain.
  • Donate a wheelchair to a hospital. Each time sick person uses it, you gain.
  • Participate in building a masjid.
  • Place watercooler in a public place.
  • Plant a tree. You gain whenever a person or animal sits in its shade or eats from it.
  • And the easiest of all, share this message with people. Even 1 applies any of the above, you gain.

mungkin korang pernah baca sebab follower FL tu pun ramai hah. 30765. tapi kalau belum pernah baca silalah sebagai penambah ilmu di dada dan idea untuk menjadi lebih baik. :)


No comments: