October 18, 2011

Header Baru | Malam Ini

Finally bertukar juga header lepas agak dah lama nak tukar tapi tak tukar tukar. rasanye gambar header ni macam boleh je kan buat iklan untuk contact lens. boleh lah buat bisnes contact lens lepas ni. gerentii laku. ;P



kalau perasan, background belakang tu actually background yang lama. kemalasan untuk mencari background yang baru. lepas dah test segala wallpaper yang ada dalam laptop ni, tu je yang macam okey. and i do some colour edit on the wallpaper. sikit je lah. tak banyak pun.

dan laguu. haha. i know it a little bit slow and agak ala ala macam lagu Fiona jee. but the song is not bad lahh. first song yang aku dengar lagu dia is lagu bertajuk Lagu.  and the singer of the song tuhhh kan. dia punya nama kannn. mengingatkan aku pada dua orang. bagus bebenarlah tu. so here is the lyric of the song kalau anda menyukainya.


Malam Ini by Bo Amir Iqram

malam ini
malam pertama kita ditemani kelembutan cahaya rembulan
perasaan indah memanggil namaku untuk menyintai mu

malam ini
kehadiranmu membawa seribu makna baru untuk hidupku
dirimu memberi cinta yang selamanya

suaramu
bergema di hatiku
mungkin untuk selamanya dan
dirimu
bertakhta di hatiku dari pandangan pertama

malam ini
puisi yang terindah terbaca setiap saat ku bersamamu dan
kaulah puitis hatiku yang ukirkan senyuman di wajahku

malam ini
ku serahkan segalanya untuk wanita impianku dan
bidadari dari syurga cintaku hanyalah untukmu

suaramu
bergema di hatiku
mungkin untuk selamanya dan
dirimu
bertakhta di hatiku dari pandangan pertama

malam ini
malam pertama segala hasratku adalah untuk kebahagiaanmu
perasaan dari syurga untuk sehidup semati denganmu



okey. itu sahaja for today. I have to go sebab  I have something to do. something special for my special one. :)   thanks for jenguk dan baca. salam.  :)

No comments: