October 27, 2011

Journal for today: Gagal Tapi Lulus? | Nafas Terakhir.

Assalamualaikum.

Aku biarkan blogg ni untuk beberapa hari sebab tak ada idea langsung nak taip apa. kalau ada pun, mesti masa tu aku lebih cenderung kepada perkara yang emosi terlebih yang kemudiannya diterjemah ke dalam blog ini dan menjadi sesuatu yang banyak merepek dan banyak membebel. huaaa... macam sekarang. =.='

so, pagi tadi aku menyambung lesen aku yang gagal pada motor tapi lulus pada kereta tuh beberapa bulan lepas. yang paling tak boleh tahannya tuu bila dapat tahu aku orang kedua untuk test jpj. teros jantung berdegup laju gilee macam baru jumpa orang yang dicintai. macam tu lah rasanya kan? :)
dan keputusannya aku lulus. yeayy!!!

camwhore dulu sebelom pergi.
nampak terujakan? -,-
dalam ontheway nak sampai rumah dah plan bukak je pagar rumah terus nak lompat lompat masuk rumah ambil pinggan makan nasi sebab lapar sesangad sangadd. tapi dalam duk happy happy tuu sesuatu yang menyedihkan hati berlaku. :'(

i just can't believe i can be that soo emotional looking to my two little rabbit dead. dan lagi satu pula tengah nazak. :'( teros lupa perut tengah lapar. yang mampu buat cuma lihat sampai baby rabbit tu mati, menghembuskan nafas tercungap cungap dan akhirnya nafasnya yang terakhir. :'| mungkin sebab aku yang suapkan susu kat rabbit rabbit tuu.

okey. dah lalu tu kita lalukan sahaja. theres nothing we can't do selain memastikan the same thing didn't happened again. switch to neutral mood back.

i have my new favourites tv programs now! :) kejap. tv program ke orang panggil? entoh.
suka betul tengok Royal Pains. dulu House, tapi macam dah banyak tertinggal. so, pagi pagi dah tercacak depan tv pukul 8pagi tengok Royal Pains. huhuhu... ;D

he soo charming. ;) *senyum gatal sat.
apa lagi nak khabarkan yea. ouh. tiba tiba teringat satu soalan ni.


"kawan kau apa khabar? semakin sexy aku nampak."


soalan memerli tu sangat menyakitkan hati sebagai seorang kawan yang dah lama berkawan dengan dia yang sexy tuu. aku nak sexy dengan roommates aku pun segan. tak tahu bagaimana dia lakukan. berubah terlalu drastik. kalau memang biasanya begitu fahamlah. dah macam kejutan budaya pon ada. nak tegur kewwwjap lagi kena sound,

"kau jangan menyibok hidop aku" 
*dgn muka pontianak kehausan darah.

yelah kiah. hidup kau, kau punye suka. di sini cuma nak khabarkan sahaja. nanti kata tak bagitahu.

terima kasih di atas, di bawah, di tepi dan di sudut kesudian membaca sampai habes.
salam. :)

No comments: