April 4, 2012

Place for me to express everything.

Tengah syok sakan baca kawan satu sekolah punya blogg yang tersangatlah aku faham keadaan dia dan feeling dia tu sampai kat aku, tiba tiba lah pulak kan dengar lagu Adele, Someone Like You.
Wahh, feeling habes macam feeling bila tengah makan soto dengan bergedil, sebab lagu dengan entry memang lebih dari sesuai! XD


kalaulah dapat type entry macam tu panjang berjela memang puas gila. but since I already know who will read my blog so I just can wrote entry yang bertapis je. tak best langsong.


itulah gunanya the second blog which only a few who know about it.
kat situ I can throw and said everything that I want. tak ada tapis tapis kat situ. itu yang paling menyeronokkan. :)
seronok sebab I sound more like who I am.


masa sekolah menengah memang sangat suka tulis kat diari everything yang jadi. lagi lagi when it comes to things yang menyakitkan hati, happy, marah dan menyedihkan.
masa tu sebab blog ni ada lah juga viewer yang aku rasa macam segan aku nak mereka baca semua tu so I just wrote it on my Diari. :)




dari kecil aku memang tak reti nak meluahkan rasa yang bersarang sarang dalam hati neh. selalu simpan je. lepastu tulislah dalam diari rasa bengang tahap bangang segala tu.

bila tengah sedih tu sambil tulis nanges nanges habis terkeluar air mata + hingus.
bila tengah happy tulis sambil tersengih sorang sorang.
bila tengah marah habis semua ayat terkeluar.

tolonglah cakap korang pun sama begitu. tak elok tipuu. ;P bila dah besauu sikit dah ada orang yang boleh untuk luahkan segala. tapi lepas tu everything back to the time where I wrote everything that I feel, time where I always talking with myself.
weh, lagi sikit je tu nak jadi orang sakit jiwa. Ahha! I'm just kidding. :D




errr...Nero, kucing yang kononnya pakwe aku tu terlebih gedik manja pulak bila aku cuti ni. -_______-'
anyway, thanks to read this dan salam. :)


No comments: