April 18, 2012

Journal 18 April 2012 : Sentuh buku atau laptop?

Karena line yang saban hari semakin lambat dan lembap jadi semakin semalas malasnya nak online.
adakah ini petanda yang baik? mungkinkah Aqilah lebih banyak menyentuh buku dari laptop nya? jeng jeng jengg *mata bersinar sinar dengan penuh harapan.


ouuh TIDAK. ahakss. *sambil tersenyum sinis

aku lebih memilih untuk memegang laptop dan tengok movie.
kadang boleh tahan satu hari tu sampai empat, lima cerita. sedangkan kalau kat rumah tu boleh tahan tengok tv dari pagi sampai ke malam tukar tukar channel. toksah cerita lah kalau dengan laptop yang tinggal pilih nak cerita apa.
nanti tebalkan muka tersengih kambeng pergi bilik kawan mintak movie. ngehehehe ;D

nak tengok you tube susah. nak stalk facebook pun susah.. eh. saya dah tak stalk orang pun dah lah. saya kan sedang mencuba untuk menjadi budak yang baik.  :)

HAHAHA :D
ouh puhleaaseee. umur dah dua puluh ada hati nak dipanggil budak lagi. ;P
berjaya sangat ke nak jadi baik tu? aaa...TAK.

maaf. sekadar propaganda semata mata. :)


menjadi stalker tu jahat ke? bergantung kepada niat. kot. XP



Rindu nak borakborak dengan sepupu. :)



eh. ada orang ketuk pintu nak bagi movie.
terima kasihh Faz! ;DD

bye nak tengok movie.
terima kasih menyinggahkan mata anda di setiap huruf dan membacanya sehingga menjadi karangan.
Assalamualaikum. :)



No comments: