April 13, 2012

First Week of Intersession. | Vlog 1

Hello, hello and hai!

aaa..mana salam kau wahai Aqilah?

Assalamualaikum. :)


sudah masuk hari ke enam pun kat sini sebagai student semester ke empat separuh. hahaha nama nak pelik je.
minggu pertama macam biasalah dengan masalah jadual bertindih. next week again jadual akan bertukar buat kali ke empat if I'm not mistaken. kalau semester biasa tak kisah sebab ada 3 bulan waktu belajar. kelas batal boleh hooray tersengih sengih lagi.
ni tak sampai sebulan pun kena belajar and kelas yang batal kena ganti. -,-
but it's okay. manusia selalu careless. saya pun manusia juga. :)



staying all alone dalam bilik is not that bad. baru rasa berbaloi sikit duit yang dibayar untuk bilik ni. hehe ;P
rasa nak cat bilik ni warna pink lah. ahha! itu melampau.

kalau ada roommates pun sebelum ni masing masing buat kerja sendiri. kadang tu gossip sakan, borak borak. but most of the time memang buat kerja sendiri. so, not much different when I have no roommates.

computer student memang have no life ke? eh? *tibatiba  :D


terasa berbelah belah terbahagi bahagi nak letak video ni. tapi lastly beralah jugee lah.
video tak ada apa apa pun. toksah tengok lah. tak do po yang sewonok pungg.
nak introduce bilik yang saya duduki seorang diri ini sahaja.


maaf sebab visual sangat tidak clear.
kalauss senang sila tonton yea bapak bapak ibuk ibuk. >.<



ignore sahajaa muka suci itu.  :)

4 comments:

Ariff Mokhtar said...

lahai comelnya awak :)

Aqilah Lala said...

mana ada.. :) *blusher2
agagaga~

Ariff Mokhtar said...

hahaha betul laa . takdenye i nak tipu :)

Aqilah Lala said...

Terima kasihhh. ;D