April 8, 2012

Malang Menyeronokkan. Ini bilik, siapa punya?

tak tahulah nak kategorikan situasi yang duk menimpa ni sebagai sesuatu yang malang atau pun sesuatu yang menyeronokkan.



.    .   .



tengah ontheway nak pergi kampus mulalah contact kawan yang supposed to be my roommates for this semester but then he said, eh. did i wrote 'he'? hahaha joking joking. ;P  
she. she said that the room is already full. selamatlah kan aku tanya. kalau tak memang terbengang pluss terkejut time angkat barang masa masuk bilik tu jugak. 
so, nevermind..


operasi tanya bertanya, mesej dan me-reply pun bermula. adalah 2, 3 orang offer but then aku yang macam aaa... tengoklah keadaan bila dah sampai nanti.


sampai kampus cari bilik kosong. settle. tak perlu fikir panjang, tak perlu pening kepala.
lepas angkat barang, keluar kejap. beli barang yang tak ada. bila dah sampai kat bilik balik, tengok ada orang lain pulak yang masuk. 

okay. 
sabar..sabarrr....

bila tanya dia kata pejabat buka untuk daftar kolej. 

wah! bagus. haritu orang pejabat tu kata pejabat tak bukak hari cuti. hahaha...rasa macam nak membebel jee. =.='  tak pasal pasal dituduh aku ni menyampaikan maklumat tak tepat. tibatiba rasa nak nangis sambil membebel. HAHA XP


masa daftar, control balik perahsaan tu, cari bilik kosong dekat senarai bilik and wallaaahhh! siap! 

sekarang ni duduk sorang sorang ni terasa macam,




BILIK INI AKU YANG PUNYA!




muahahaha :D over betol.

No comments: