March 3, 2012

On My Birthday.

Tadi. Habis paper, pergi uptown, beli milo ais, beli kerepek, mumbling with my friends about the test that we've done, balik bilik dan duduk atas katil macam orang baru putuihh cinta. That is really really reallyyyyy SAD man.

seriously. 



minggu last ni memang minggu yanggg... I don't know how to explain. too stress, soo tension, soo many things to be remember. lagi lagi satu march yang macam tarikh yang  instead of to be a really happy day for me menjadi hari yang paling menggila sebab ada 3 test haritu and I can't pretend to be relax about the three test. 

dan lastly I can't do with very well untuk test yang terakhir pada haritu membuatkan rasa nak nangis kuat kuat macam orang hilang anak. wuuu....



esoknya which is semalam, habis test for DataStrok *data structure*, hantar kawan yang sorang tu nak naik bas balik kampung sekali pusing bersiar siar kat tesco like usually. -.-'  
having a lunch kat KFC. they are trying to make me angry. walaupun aku tak marah tapi kelihatan macam orang marah dengan ayat tacing sebab mood marah tengah menyubur dalam diri tatkala itu. *ayat nak power lagak skema je kannn?

after that ce teka, ce teka.



Happy Birthday to youuuu..
Happy Birthday to Aqilah....
Happy Birthday to you...

:')






I can't really show my real expression on that time. I feels like to hug four of them and tell them, terima kasih korang sebab buat surprise. :')

tetapi apa kan daya. sebelum sempat terzahir benda tu semua suddenly mengingatkan a moment yang exactly like that. 



even though tak boleh lah pula peluk through internet but still I would like to say to Ainy, Shida, Day and Liyana,



Thank you Sayangssss kuasa dua puloh.
I lapp you soo strong like a love song bebeh!
:D




Hari ni balik rumah, yeayy! Please be jealous. *evil laugh   HARHARHARRR 
kekejaman orang yang dah berusia 20 tahun memang macam ni. ;DD
20 years old? Alhamdulillah .. tua sudeyy.. -,-


Thank you for all the wishes bagi yang wish tu dan thank you juga bagi yang wish di dalam hati. hehehh..
Assalamualaikum. :)

2 comments:

Wany said...

Hey, hapy belated besday :)

Aqilah Lala said...

Terima kasihh Wany! ;DD