March 7, 2012

Last night conversation.

Assalamualaikum.

Adalah tidak sepatutnya yea bangun awal pagi ni badan rasa tidak sihat. :(
gara gara terdedah dengan kesejukan malam terus badan panasss.  
but maybe bila dah sampai ipoh nanti teros sihat kot. who knows right? ;D



I have a very nice conversation last night. so many things that we talk about rasa macam dah lama kawan pun ada cuma kadang agak sedikit kekok yeaa untuk menyelit buat lawak yang tak kelakar sebab jarang bertegur. 

dari dulu sepatutnya macam tu tapi percayalah, semua yang terjadi ada sebab musababnya. :)



macam ni lah perasaan malam tadi.
hahahaha
=.='



anyway, have a good day u'oolllsss.
start ur day with smile even though bangun bangun tu rambut tengah serabai macam apa jee, tetap senyum je. harharharrr... tak boleh dibayangkan. -.-'

No comments: