March 16, 2012

Dia Yang Menyakitkan Hati.

Another four papers to go. tapi jumlah nombor final paper yang berkurangan tu tetap tak mengurangkan rasa risau atau rasa release di hati.

walaupun dah tahu rasa risau tapi tetap tak boleh nak study awal awal. kata pacik hebad kita,



"study je dua jam before paper."


HAHAHA :D iyer lah tu kan.   -,-
ouh lupa. dia kan hebat. sebab tu he can do anything that  he want without any restriction. :P



muka nampak pelik. :O



talking about paper, pagi tadi baru habis satu paper. lepas tu kannn. ni nak gossip panasss ni.


malam tadi tengah study.
dalam mata tengah mengantuk masa study pukul 12 malam tadi ada orang yang sepatutnya diharamkan untukk call aku berani berani call malam tadi.


disebabkan dia menggunakan nombor yang baru, jadinya tertanya tanya siapa dan terrr angkat lah pula calling dia. kalau tahu dia memang tak lah aku nak angkat. betol punya cerita. pengakuan ikhlas. siap save number dia kat phone, 'Jangan Angkat' lagi tu. HAHAHHH

cakap pasal kahwinlah, nikahlah. kalau ada anak tapi tak nak bagi kat dialah.
apakahhh? sebelum lebih parah sakit di hati cepat cepat cakap secara tulus dan ikhlas bahawasanya bercakap dengan dia menyakitkan hati dan aku ada paper esok. :)



nak tahu siapa? orang yang paling menyakitkan hati yang pernah aku kenal. ada je kat sekitar kampus ni. barann je terasa tiap kali bila cakap dengan dia.

dah lah tengah study. kau bayangkan lah Jahhhh. lepas off call cepat cepat cucuk telinga dengan earphone dengar lagu Raihan. sampai macam tu sekali. selamat tak menganggu segala coding yang dah faham kat dalam kepala ni.  -.-'



bestkan cerita saya.  ;D
okay. tu je gossip nak habaq mai.
Salam. :)

2 comments:

Ariff Mokhtar said...

saya memang hebad kann :p

btw , sape yg diharamkan tu ? :O

Aqilah Lala said...

a'ah. sangat hebaddd. ;P

adalah orang2 kat kampus ni jugak.
-,-