March 24, 2012

Two Decades of Me.

kenapakan kenapakan?
umur aku dah dua dekad.

HAHA! silly question to ask. -,-


I was born on First of March 1992. lagi sikit nak terkeluar masa leap day.
nenek kata saya baik je masa kecik kecik. senyap je. shomey shomeyy jeee. ahaks. :D


everyone will said they are not a good kid masa kecik kecik dulu. begitu juga saya.
tapi bro, itulah sebabnya..
betapa bahagia jadi budak budak ni. :DD
betapa sakit kepalanya jadi orang dewasa ni.  -___________-'








start sekolah rendah dah mula memikul tugas sebagai seorang kakak. saya memang kakak yang taiko and gangster. ask my sistahh if you don't believe me. ciyes punye cerita neyy.
dan kembali jadi seorang malu malu kucing bila depan orang lain. agagaga~



masa sekolah menengah semua orang sibuk bebenar nak habiskan sekolah. nak free!!! tak nak mengadap muka cikgu dah. most of us have this spirit to go to school not because of the exciting feeling to learn a new chapter dalam silibus. tapi sebab nak bertepuk bertampar dengan kawan.
including me.  :)

and this is the most TOP SECRET.
masa tingkatan dua dah ada prince charming. he is one of the reason lah kenapa semangat nak datang sekolah. dan juga reason kenapa sukaaa sangat tengok kat luar tingkap bila masa rehat senior. harharharrr! dah tak jadi secret dah. ommaii..
biasalah masa tu budaks lagi.





dan sikalang tengah belajar course Computer Science which I don't know should I feel regret for taking this course or not sebab ada Calculus. -,-
joking joking. everything that happened have their own reason. remember that Aqilah. :)




tidak tahu nak nulis apa lagi sebab feeling nak menaip tiba tiba dah habis. 
akhir perenggan..


kadang orang tak kan boleh mengetahui kita dengan dua tiga kali bicara.
tak kan boleh memahami kita melalui kesukaan. 
tak kan boleh kenal kita melalui penulisan. 


sedangkan tuan punya badan pun kadang tak memahami diri dia sendiri.


Assalamualaikum. :)

No comments: