March 28, 2012

Nak balik dahh..


Barang dah mula dikemas sikit. sikit je lah. tak banyak. kerajinan belum kunjung tiba lagi. tunggu last day paperr baru dia mengunjung. kemas awal awal pun buat apa. sikitt pun tak terasa ekksaited nak balik sebab cuti kejap je. HAHA :D

sadis.  :|



disebabkan cuti tersangat pendek jadi aku pun tak ada niat nak keluar bersiar siar menikmati panorama yang indah dekat OU or Sunway or Econsave dengan rakan rakan.
Econsave??? ahakss. dan apa yang indah sangat tu? entah.


kalau siapa siapa nak ajak date ke sila buat appointment awal awal yea sebab 'artis' ni sangat sibuk waktu cuti ini. banyak benda nak kena buat. sangat sibuk di banggunan 'office' dia yang berbumbung merah yang didepannya ada pokok mangga tu. *rumah aku lah tu. -,- *


didepan banggunan 'office'.
tak boleh tahan tengok Cicot angkat kening sebelah berlagak TheRock.
HAHAHA :D



by da wayy, ada orang ingat saya masih in relationship dengan kekasih lamaa! mai nak kasi peringat sikit,
ceq solo ja la ni. senang sikit nak bergerak. okay?  :)

No comments: