March 21, 2012

I wish I have that kind of Fameileyy.

Assalamualaikum.

Nak paksa ni. nak paksa tengok video ni.
no lah. I'm just kidding. :)

video credit to Maria Elena.






Yeahhh I know sekarang bukan tengah raya pun nak post video cenggini but what I'm trying to strees here is, *dah kuar dah omputih berterabor diaa*  if you watch this video masa tengah tengah tu you will see yang diaorang sangat sangattt lah sporting. tak perlu tengok tengah tapi tengok mula mula pun dah tahu. gila sporting nak miming lagu raya.


I'am soo jealous with them because I always wanted that kind of sporting family. bukan lah sporting bermaksud kena miming macam diaorang. -,-
Saudara mara yang you know macam mana right. yang treated us like a friends yang macam family sangat rapat. tak ada seorang pun tak terkecuali.

yang muda hormat yang tua.
yang tua sayang muda.

how nice is that. :)



lepas tu tangkap gambar ramai ramai yang macam gambar hudus-sporting-gitu, after that upload masuk facebook then tulis caption, 'I won't change them for anything. :)'
sweet kan? sweet kan?  :)

terlebih berangan. anganan yang tidak termampu untuk jadi kenyataan.

people nowadays. they have their own business. dunia ni antara dunia dengan diri diaorang je. terlalu susah untuk diaorang memikirkan dunia, diri sendiri, family.
masing masing dah besar tahu jaga diri kannnn.

rindu masa zaman kecik kecik masa semua tak kenal dunia lagi. :')

No comments: