March 6, 2012

Stop Writing! Wondering.

Assalamualaikum.


I already told myself to stop writing about this olang ni but I just can't. HAHA

tolong jangan salah faham. 
it's not about kebengangan di hati dan di jiwa. it's aboutt....
I just can't tell the over all of the story.


Like I said this before I already manage to stop thinking about that olang tu kannn.. lepas tu something happened. sesuatu yang buat aku wondering tidak sudah.

then, this past few days I saw something, watch it with I don't know what to call it. bukan lah tengok dengan bersemangat, tapi more to something yang supposed aku rasa macam gunung berapi meletus lagi lagi dengan pembuka katanya. tapi sebaliknya tiba tiba habis tengok aku jadi more release.


aku terfikir dan teringat balik.
teringat apa yang pernah disebut dan diceritakan.
bertuah. :)









walaupun release, tetap ada sedikit terrrsakit di hati. sepatutnya dari dulu lagi okay. tapi i just don't know why it takes to long to be like this.

seriously I have no bad purpose but I do really want to meet you. ikhlas.

No comments: