February 29, 2012

Leap Day! My 400th Entry. :)

Assalamualaikum

as every one know, today is a leap day!!! clap your hand!  *clap tangan sesorang dengan bersemangat di bilik. seriously scary. -,- *


sebab hari ni tarikh yang cuma tercatat 4 tahun sekali dan harini juga genap entry saya yang ke-400! :D
kita bermain dengan nombor 4 je harini okay.










Kelas terakhir untuk harini start pukul 4. nak jugak bagitahu kan kann?? sebab ada nombor 4 di situ.

Harini if I'm not mistaken, aku makan 4 kali dan merasakan berat saya sudah naek EMPAT kilo. HAHA! i'm joking here, pleasee... -.-'
korang memang suka dengar berat aku ber plus plussss. kan? tak payah jawab. tahu sudeyy.


aa..emm..dah tak tahu nak kaitkan apa lagi dengan nombor 4. oh! teringat. ada lagi stau.


saya ada 4 orang boiprenn. HAHA not funny. tipu je.



dah lah.
Good luck for me. ada 3 test + SQL test = 4 test.
see, see! number 4 again! I wish I'm 4 years old. harharharr...

Assalamualaikum dan terima kasih kerana membaca. :)

3 comments:

Eien Mohmad said...

goodluck sayang <3

Ain Nadhirah said...

Allah selamatkan Qila~~
Allah Selamat Qila~~
Allah Selamatkan Nor 'Aqilah Binti Zulhisham~~!
Allah selamatkan Qila!
daripada 4 adik Qila.
see?Number 4?

Aqilah Lala said...

Thanks Eien. ;D
and also to my younger sisterss. :)