January 31, 2012

Barang dan pemilik yang sehati sejiwa. Romantis.

Minggu lepas dan minggu ni agak sadis sedikit garu garu, eh. gara gara lah. sadis sedikit gara gara lappy yang sakit agak tenat tu. maka hari ini telah pun saya menghantarnya untuk di brain wash. uh. sengaja salah lagi. lappy dihantar untuk di cuci cuci kasi kilat sikit dalaman dia tu. dalaman bersih, lappy pun sihat lah nanti. :)  Insyallah..
terasa sia sia dua puloh lima hengget beli cooling pad. kononnya rela buang duit lebih sikit demi lappy. tapi kalau tak digunakan rasa bengang lah kan.


sambil update ni asyik batuk batuk macam sakit apa jee. lepas tu dengan hidung kadang tersumbat.
tak apa, tak apa. sakitkan penghapus dosa. ni mesti sebab banyak dosa lah ni. hohoho -.-'



macam sehati dan sejiwa bukan? lappy dan pemilik lappy sama sama sedang sakit. romantik lah haiihhh...



baru balik dari menghantar lappy.  ;)


terima kasih teman sebilik saya yang sangat baik hati kerana meminjamkan lappy anda.
anda sangat ohsemm! XD

tak sabar nak balik sebab banyak betul benda yang nak dibuat balik nanti. harap harap berjalan lancar semuanya tanpa ada apa apa aral yang melintang.
orang sakit memang skema semacam yeh ayat dia? -_______-'

okey dah. nak sambung batuk batuk depan facebook sambil dengar lagu.



terima kasih kerana membaca dan Assalamualaikum. :)

No comments: