January 27, 2012

Kamu Very Important Person.

Assalamualaikum.

Memiliki laptop tapi sering mati bila empunya laptop tengah syokk tengok movie pluss online sekali membuatkan hati baran, sama sahaja macam macam bila 'VIP' kita malam tadi tidak datang malahan boleh bersuka ria. bagus ini punya orang.


EHEMM!



sila bertanya kepada orang yang lebih mengetahui sebelum menyebarkannya supaya tajuk ini menjadi lebih panas macam nugget goreng yang bakal group kami jual untuk DiskFest nanti. just kidding! :D
ouh yeah. silalah jenguk gerai kami kalau anda berada berdekatan dengan fakulti kami nanti. ewahh. macam semua orang tahu je keberadaan aku ni siap nak menjemput orang. dirahsiakan. sekian. ;D


jadinya malam tadi kasihan kepada yang terpaksa menunggu selepas test. patutnya boleh balik bilik or rumah then baringkan kepala yang sakit sebab perah otak or online or tengok movie orrr dengar radio online DJ Gunsou Meow Rero Rero kita. Tapi masa tu semua dibuang untuk menunggu orang tu yang memang tak nak datang.

minta penjelasan tapi tak nak bagi. tujuan meeting tu diadakan bukan nak menuding jari nak tunjuk salah siapa siapa.


wahai kamu, you know who I'm talkin about right? 

yang mencabar mahu jumpa face to face tu siapa agaknya? walaupun terang berderang dengan cahaya spotlight putih ramaiii yang agak kurang senang dengan kamu tapi rakan kamu menasihati kami untuk tidak boo or buat benda yang tak patut pada malam semalam sebab kamu seorang dan kami ramai. kenapa berkamu kami nih? -.-'

we just want the explanation. okey tu je. mungkin sedikit nasihat yang agak keras akan dilemparkan tapi dude. kata muhasabah diri. tapi tiada kesan apa apa pun? or you didn't really know the meaning of MUHASABAH tu. sila google meaning then think about it again okengg.

sekian. terima kasih membaca dan salam. :)

No comments: