January 29, 2012

1st and the last time this semester.

Setelah lepas sorang, sorang berdolak dalih untuk pergi dan tidak pergi. lastly tinggal kami bertiga je yang keluar jalan jalan. sebenaqnyaa..shh..don't tell this to ainy. aku pun macam tak semangat nak pergi bila ramai tak mahu dan lepas dapat tahu tentang..


but I have no choice sebab aku adalah driver. -.-'
joking! I do really want to go lah. bukan sebab apa apa pun. seriously. cuma tiba tiba macam macam berlaku. dan pagi tu tekak sakit petanda nak demam.




we do a lot of window shopping.
going to two places. Ipoh Parade and Jusco. dan orang lain yang nak membeli belah, orang lain yang pegang beg shopping lagi banyak. dahsyaattt bukan? tak yeh? memang aku kaki shopping yeh? okey fine.


inilah dia kawan saya, Bedah. ;D





jalan jalan pergi MPH dengan Popular. nak beli buku guna voucher kata mereka. aku numpang nengok je.






dah habis dalam dilemma nak beli novel apa, pergi survey kedai oren S&J nak try cari beg dari jenis kain yang simple gilee tapi yang ada terlalu besar macam nak simpan budak 10 bulan dalam tu. so jalan cuci mata tengok barang comel je laa.






sempat juga balik tu menyimpang pergi bertandang UTP sekejap. haha




secara ringkasnya itulah alkisahnya. tapi cerita tak ringkasnya macam macam jadi. terserempak JPJ, parking secara haram. ommo. semakin menjadi bila semakin besar ni kan.

jadi inilah dia. the first and the last time outing for this semester. and I bought a new hand bag for myself menggantikan hand bag yang punyai memory tersendiri tu yang agak dah buroks tu. finally. bertukar juga begnya. dan juga beberapa helai baju kat FOS yang shomey shomeyy dan ceria tu. ada less, sebab tu beli. kalau tak harharharammm nak jenguk.



Terima kasih atas kesudian membaca. Salam. :)

No comments: