January 17, 2012

15 January 2012 Burp.

Assalamualaikum.


Hujung minggu yang lepas memanjakan perut yang kian buncitt ini dengan makan kat luar. bukan selalu pun. >.<
are sure about 'bukan selalu pun' tu? -.-'  hehe





going to Foodie's Fare Restaurant. the place was not bad. makanan pun sedapp.  :)
ouh. lupa. saya ni peminat makanan yang tegar. dan peminat makanan yang tegar sentiasa kata sedap pada makanan yang di makannya. HAHA ;D

but seriously makanan Foodie's Fare sedap. Even though the restaurant is more to western. western ke? I'm not sure. but the place is more like barat barat. macam kalau orang yang wajib makan nasi fikir banyak kali nak pergi restaurant ni sebab nampak macam sediakan chicken chop dengan mushroom soup je bila tengok dari luar. -.-'

Foodie's Fare Fried Rice




tak sempat nak tangkap makanan yang lain sebab tahu tahu je dah licin pinggan masing masing. betapa tingginya minat kami kepada makanan. :D   macam tak kena ayat tu. or should it be like this, betapa seronoknya kami melahap makanan. XD

pulang dengan hati yang senang dan membawa pulang kekenyangan.

No comments: