January 11, 2012

Blood Donation. Two years? This is very sad.

Sepatutnya menjadi hari yang eksaitedd lagi menyeronokkan :D
 tapi.. people are going to call me crazy if they know why am I a little bit sad today. :(
bukan little but really really sad lah.

lepas dah pose sana dan sini, shooting gambar kelas dengan Catalia Creative. ehem! macam kenal je kan company photography tu? harharharr.. ;D wait, mari menjulingkan mata sikit dengan gambar yang sempat di ambil selepas meminta tolong abe Catalia kita tangkapkan guna camera sayaa. mekaceh abe. :)




kebetulan buat photoshoot dekat dengan banggunan OM yang baru lagi megah tu, ada blood donation. faham je lah si Aqilah ni pantang tahu ada benda benda tu. like usually dengan rasa suka dah guhumbiranya volunteer kan diri. It will be going my third time to do this blood donation and I do really excited about it. :D

but it didn't happen like I thought it would be. I have a doubt about this question masa isi borang. should I tick YES or NO? then the doctor asking me about the question that I leave blank tu. lepas bincang dan buka buku dia about blood donation tu dan aku tengok sendiri yang aku tak boleh donate for 2 years. ommo. ottoke? :(


why this happen? because I'm taking this kind of medicine that has given by my doctor.



so I have to wait for another 2 years. :'(





to donate my blood...  :''(






this is really sad. am I crazy for being sad just because I can't give my blood to other people? am I?
just leave it that question because to be frankly, I am crazy. done.

annyeonghi jumuseyo gwa Assalamualaikum. :)

1 comment:

Ain Nadhirah said...

kami di sini tumpang sediy :' (