January 22, 2012

Treat our stomach after a long long day.

Semalam perkara yang selalu akan buat bila balik sebab ni alasannya kenapa kena balik rumah. bangun awal pagi, mandi cepat cepat, buboh bedak kasi tebai tebai, chop chop chop! naik kereta and zoom! pergi DEMC. dah macam rumah kedua, dah tahu selok belok tempat tu.

view dari tingkat dua.

tapi yang agak terkezut sesampainya di sana dan dengan confident pergi kat kaunter nak daftar diri ada appoinment with ehemmss tapi akak akak jururawat tu kata,



"Doktor cuti. Tak ada yang call telling you that?"



dan aku seperti tergamam tergumam di situ. say what what? kalau ada tak adalah saya mucul kak. just a week before that tukar appointment date through calling dan tukang jaga kaunter appointment tu tak habaq ceq punn. sabaq je lah.
instead of mama teman dan menunggu aku, aku dengan si-tembam-macam-kakak-dia yang teman dan menunggu mama. nasib baik ada penyelamat keadaan. :)


kisah Ali Bin Abi Talib.
truth story okay. and it's not a novel.

its like 3 hours menunggu. lepas tu jalan kejap dan balik tu lak shopping sikit. :)


jalan shah alam kosong? o.O
don't worry.
jalan ni memang tak banyak kereta.

Oreo Crunch.
mama belanja.
time kacih mama. :)

bagi budak ni minum air mama, Jasmine Tea
terus muka dia berubah.
HAHA :D
jahad betol kakak dia ni.

lepas buat muka gilagila then we do the nude face.
sucinyeee muka. :)


siang tu dah siap simpan perut tak makan nasik. breakfast McD then makan eskem je. malam tu paling membahagiakan perot kami semua. :)


baru makan semalam perut dah mintak mintak sekali lagi.

p/s to kak piqa if you read this. 
tolonglah jeles kami makan besar semalam. 
harharharr..




No comments: