January 2, 2012

Melarat. Sampai Melibatkan Keluarga. -____-"

I dont know whats wrong with all my family members including mama and abah.
it's kind of weird okey. seriously. this is too much dan semakin melarat. one after one. rasanya family aku je macam ni. kott. but never mind. its not a bad thing pon. I guess.

sebenarnya, satu family dah gilee korean drama. gile. -.-'


semuanya mula dari drama First Wives Club which the story line memang macam aa..curang sana dan sini. watak permualaan semuanya tua tua. tak handsome pun macam bila gadis gadis di luar sana kalau nak pilih cerita korea. pilih yang comel je.
ini bermaksud cerita tu memang bestt! cerita lama. top drama series masa mula keluar dulu.




ada 100 lebih episod. sabor je lah. tiap kali balik rumah saja jee mama buat jeles sebab aku tak dapat follow cerita tu. -.-'

cerita yang cute dan sweet yang rasanya macam tak mungkin wujud pemuda se-sweet begitu dalam kalangan kita. kalau ada silalah kenalkan kepada aku. ahakss. ;P

Scent of A Woman

oihh. memang dah gila korea nih. makin naik gila bila kenal orang yang pernah pergi korea.
demam korea ni dah lama dah pun. tapi aku tak tertarik bila orang kecoh pasal cerita boys over flower, prince hour, princess hour. dan aku tak pernah tengok pun. sebab kalau dah tengok memang ketagih. assignment ke mana, makan entah ke mana, mandi entah ke mana, tidur pun dah lari masa. itu yang lemah.


49 Days.

Pumpkin Flower.

sampaikan kalau aku sebok nak tengok cerita melayu dikatakan aku ketinggalan zaman. oish. kesabaran di hati teruji. HAHA :D

abah tidak lagi ganggu dan berebut remote control astro untuk tengok channel history, discovery dan yang seangkatan dengannya. malah join tengok drama korean tu. wuhuu! :) ini amat tidak disangka okey.

by the way, aku dah sampai kolej dah pun. keseorangan dalam bilik pukul 3 pagi ni still tak tidur tidur. meluangkan masa untuk chatting dengan seorang sahabat yang punyalah susah nak chat kebelakangan ni. apatah lagi texting. diharapkan sahabat itu terasa. :)

okey bye. salam.

No comments: