July 1, 2011

Storyboard.

Semalam lepas khatam Juvana Episode 9 dengan 10 diteruskan juga kerja nak buad storyboard untuk Mini Project Multimedia. memang excited sangad nak buadnye.  :|  excitedd gilee...  :|

okeyy. tipu je. tak excited pon sebb aku tak reti nak melukis gambar muka orang. hodoh jadinya. tak berbakat. walaupun nak shopping barang storyboard tu memang betul punya excited. siap dah beli dua mountain board dengan A4 paper tapi nak buad tu haramm. last last di ending-kan dengan buat power point. 

kisahnya projek multimedia kami kena buat video. video yang boleh ditonton umum yea. bukan video yang boleh di tonton orang yang dah matang jee. 
so video aku ni tak ada jalan cerita pon. lebih kepada macam iklan petronas tu ha. ada mesej yang bermakna tapi jalan cerita tak ada sangat. cewahh.. bermakna lah sangat ye.

membuat storyboard gune power point memang pilihan yang tepat. start buat pukul 12 malam. pukul 1 pagi siap. buat cenggitu cenggitu je dulu. alah..lecturer nak tengok je. belum bagi markah untuk storyboard dan dann lepas tunjuk kat lecturer pagi tadi kann.. 

storyboard aku lepas! soronok soronok!  :)  *senyum lebar lebarrr

alang alang tu nak buat iklan sekali la ney. 

lelong! lelong! storyboard 3hengget! mali mali budak budak AD! aku beli 3hengget lebih ni. campur transport duet bas selinggit. campur sekali kepayahan nak bawak benda tu naek bas. total  RM 04.00 + kepayahan . sapa mahu? hehe..


sudahlahh. mata merah tanda tanda kepenatan mula melanda diri. d

No comments: