July 15, 2011

Apa yang berkobar sangat tu?

psst psstt.. tiba tiba aku menyepikan blog selama 5 hari. rasa rindu takk?
kihkihkih..

suka sangat perah santan,
perasan, perasann...

mana ada senyap pun sebenaqnya. bila bukak blogg je ada orang comment kat previous entry. so semangad untuk reply comment tu lebih berkobar-kobar dari semangad nak post entry baru.
panjang berjela youu... i memang minad reply panjang panjang. tulis perkataan penoh. no short form, short form ney. bukan setakat blogg je. kepada sesiapa yang pernah text saya, tahulah bagaimana diri ini me-reply mesej orang. melainkan tepaksa sebab tangan tengah busy baru gune short form.

eh, tiba tiba ada gambar ketupat. tak sabar bebenar ke nak raya en?
ekceli, ekceli.. nehi, nehi..?  haha! merepek je. sebenarnya ada kaitan dengan assignment multimedia. buat e-card. excited nak buat tayangan perdana kat blog tapi tak best lah post sekarang. tak sampai nanti feeling nak raya. hehe..

ouh yeah journal life saya yang tak berapa nak journal ni yeaa.
dua hari lepas memang rasa tension sangadd. tension pun still dapat control. air muka je tak dapat nak sorok. dah berhabisan tension tu, semalam pulak terasa seronokk. sebab dapat release tension dengan benda yang aku minat walaupun tak ada bakat.

pagi tadi lak memang bagus. semalam pukul 8malam sampai 11.30 ada event. balik tu bersengkang mata buat assignment. tahu tahu je dah pukul 6.00 pagi. tidur pukul 6.30 pagi, bangun balik pukul 7.45, 8.20 pergi kelas. sekarang cuaca agak sejuk. sesuai untuk ganti balik tidur. kesimpulannya saya nak tidurr. okey okeyy. nanti tak berhenti. hehe.. :)

No comments: