July 26, 2011

Fenomena Vlog.

mula mula kenal dengan dia ni. famous gilee. tak kan lah korang tak kenal? betul tak kenal?


macam mana dengan gambar dia yang ni?


hehe.. confirm kenal bukan? apatah lagi kalau korang jenis mengadap youtube 24/7. video dia banyak betul membawa pengajaran dan bukan video kosong semata-mata. pendekatan yang seriously membuat ramai orang tertarik nak follow segala yang dia upload dalam youtube. the latest subscribers yang dia ada kini 18863. cukup tak untuk membuktikan ramai suka video dia? hehe.. okey. cepat betul subscribers dia bertambah lagi. =.='  inilah dia  Anwar Hadi!

This is the latest video of him, Pesta Ibadah. Click it okeyy. :)


Dan ini blogg dia.
inianwarhadi.com
anwarhadi.blogspot.com


kemudian tertarik pula dengan si muka chinese neyy. dapat agak bukan siapa? dengan muka dia yang chinese which budak budak zaman sekarang memang suka stok muka korea dan mata sepet. salah seorangnya tu aku lah. haha.. :D dan juga dengan cara dia mempersembahkan video dia dengan cara yang melawakkan semakin makin lah orang sukaa.


suka sangat dengan ayat dia yang ni,

I've always known my mom loves me, but will never know how much. - Mathluthfi90

tersangadd lah sweet bukan. :)
this is one of his vlog yang bestt! Click here --->  Judgemental


kemudian jumpa lagi seorang ni. he's different from AnwarHadi and Mathluthfi. You want to know why? better korang tengok sendiri lah. click this link.
http://www.youtube.com/watch?v=QYDa10BvLD4&feature=relmfu

but still video dia semua bagus bagus. apa yang bagusnya? bagusnya video dia penuh dengan nasihat dan tips cuma lebih straight forward jika nak dibandingkan dengan yang lagi dua orang tu yang pandai berlakon dan buat idea untuk menarik orang mudee. His name is Aiman Azlan.




selepas itu pula yeaa. jeng jeng jenggg.. wakil dari belah pihak perempuan. biarpun dia gila gila but i enjoying watch her video.


Maria Elena. nothing much to say about her sebab baik aku copy and paste je apa yang aku tulis tentang AnwarHadi dengan MathLuthfi. faham maksud aku? tak? maksudnya dia best! cumaa.. tetap ada cuma tu yea. she do the vlog only for fun. kira dia akan upload apa apa yang dia nak. unlikely AH dengan ML yang lebih kepada memberi nasihat secara tersurat dan tersirat.
ini vlog dia yang lagi sempoi dan kelakar. :)
K.O. Karaoke
dan ini pula blogg dia.
peliks.blogspot.com



dan paling latest!!! mula mempunyai vlog 4 bulan yang lalu. he's only 16 years old guysss. baru enam belas tahun tuh! sesuai jadi boyfriend saya bukan? yea, yea.. saya tahu. kami memang

serahhsihhh! 

sangat comel! muka macam ML, muka stok korea. hehe.. sebab dia memang half Chinese and half Malay.


boleh tengok video dia ni kalau mahu. :)  Menyibok ahh
simpan hasrat nak ambil dia jadi boyfriend laa u'ollss. hahah  =.='
and this is his blogg.
batmantakpower.blogspot.com

itu semua vlogger vlogger Malaysia yang best lagi mengancamm! kalau vlogger overseas macam the one that with his favorite word, TEEHEE. it's Ryan NigaHiga lahh. and also all his friends like Kevjumba, JRA, Chester, Dtrix(theDominicShow) dan ramai lagii kawan dia. this is some of  their video

Ryan - The iNavigator
Kevjumba - Nice Guys
theDominicShow - Love Dance

2 comments:

Eien Mohmad said...

haha -,- i rajin jugak terjah vlog dwg tapi skg dah slow. btw, yang mata sepet laa jadi idaman (: baru kata sama ;D heee

Aqilah Lala said...

sama lah. da slow sebab i busy. cewah cewahhh.. busy la konon.. =.='

yupp. si mata sepet! sudi tak na jadi bf saya?! *berangan lebihh.
:)