July 18, 2011

Bila aku jadi teruk.

menjadi mangsa buli dalam family?
itu mengingatkan aku pada seseorang.
someone that I really HATE.

I just want you to know, THANK YOU SOO MUCH for make this feeling appears on me. it is very special for u. i dont even hate my ex macam ni pon. i know u dont even care pon kan. thats why u do something like this.

Fill in the blank.
kau:  "aku buat macam ni sebab aku _________. "
a) terpaksa
b) setia
c) yakin
d) benci kau

pada aku kalau kau jawab,
a) terpaksa? terpaksa, terpaksa. harap kau tak sengsara.
b) setia? hahaha..aku tahu kau memang setia sangat dari dulu.
c) yakin? pergilah minang cepat. kahwin free pulak nanti.
d) benci aku? mengaku gak kau akhirnya.

soalan yang saja aku nak tanya. kau tak payah jawab.
- apesal tak dari dulu?
- kau sengaja tunggu aku minta maaf tiba tiba, baru kau nak buat ke?
- tahu tak kebencian kali ni berombak lagi deras dari pergaduhan kali pertama tu?
- tahu tak aku bersyukur sebab kita mustahil untuk terserempak?

pesanan istimewa untuk kau
- terus lagi terang aku benci kau.
- jangan pernah terserempak dengan aku. aku menyampah. kau pon menyampahkannn.
- harap kau blah sejauh yang mungkin.
- terima kasihh sangatlah untuk semuanya.
- nikmatilah kebahagian yang kau idamkan sangat tu.

berbahagialah. memang aku yakin sangat kau akan naik pelamin. tapi kalau macam ni caranya. payah pemikiran belah matang aku ni nak cakap. kau PIKIR sendiri. belajar sampai dean, kerja bagus bagus, pinanglah cepat yeaa.

p/s:       terserlah sudah kejahatan saya, 
terima kasih sebab sudi membaca.


4 comments:

♥ qyla ♥ said...

'susah' sangat nak terserempak ye? :P

Aqilah Lala said...

ehh. ni bukan yang ehem ehem tu la.. =.='

Eien Mohmad said...

dear, what happen thisss act? wahh!

Aqilah Lala said...

Eien:
maybe this quote can answer your question if u can relate my entries with it. :)

A man must get A THING before he can forget IT. -Holmes Oliver Wendell