July 25, 2011

Amarah bangkit. Lagii entry negatif.

kebelakangan ni banyak betul post entry entry yang membawa kepada aura negatif. err.. betul ke ayat tu?
bila da banyak sangat entry negatif for sure sebenarnya emosi saya memang amat terganggu.

terganggu oleh siapa? siapa yang tanya je lah tahu. yangg tak bertanya, tertanya-tanya lah korangg. haha.. agak lama yea emosi aku diganggu. sebenarnya dah okeyy da. tapi terngiang ngiang gak haa benda tu. 

dah terngiang, mesti terfikir....


dah terfikir, mesti termenung...


dah termenung, mestilah jauhh....


dah jauh mesti ke london.


dah sampai london baru patah balik. sebab pasport tak ada.  XP


mungkin sebab aku terlupa nak tulis kat fesbuk that i'll be fine kot. betul laa.. =.=' 
siapa yang tertinggal dan terblurr bole rujuk kembali dekat link ni, What you can do when someone broke your heart.

anyway, supposed i have something to post last friday. tapii sesuatu yang sangad membangkitkan amarah telah terjadi. plan nak hang out. bukan aku pon yang bagi idea. tapi tak jadi keluar pun. yang amarahnya macam ini ceritanyaa..

ajak dua orang. dan seorang tu mempelawa diri sendiri untuk ikot. then i'm the one yang kena call berkali-kali untuk confirmkan dia pergi ke tak. call berkali-kali kalau angkat tu tak apalah. ni angkat sekali jeh! bila call lagi sampai hari nak pergi tu langsong dia tak angkat. 
aku sound dekat fesbuk. dia padam apa yang aku tulis tu. tahu pon dah buat salah. tak reti kee nak cakap apa apa kat aku. sama je 2 kali 5 dengan ehem ehem tu. janganlah bagi aku nampak muke kau yeaa. pandai kau memilih nak melayan siapa kat fesbuk tuu. hot ler tu. tak payahlah. aku kenal kau dah lama lah wehh.

cukup dengan bebelan itu. tertambah pulak entry aura negatif aku neyy.  =.='
cukuplah buat masa ni dengan entry yang negatif. macam ni lah. kalau aku post entry macam ni lagi, korang buat macam ni kat aku,

cekak pinggang lepastu buat muka yang menyeramkan.


lepastu senyum kembali sampai nak tertutup mata dengan penuh kasih sayangg. tauu. 







terima kasih. ;D



ahaaa... funny qila. 



2 comments:

Eien Mohmad said...

haaa, muka senyum mcm tuhh kan elok dear? <3

Aqilah Lala said...

tapi kalau asyik macam tu, orang kata macam muka mintak pelempang. hahaha :DD

eh, how you've been? jarang da update blogg. rindu nak baca celoteh eien. ;)