May 16, 2011

seserbuk dan secawan

arini bukak je fesbuk tengok member member plan na pegi sekola arini and aku rase macam

dicampur dengan sedikit serbuk bengang
 disebatikan dengan a cup of touching



 and hasilnya...

muke telebih bengang dari touching.
mana lah tak nye. da la lama ta kumpul ramai ramai then aku pun ta pegi lagi sekola amek sijil spm. sapo ta geram eh. tapi tapi.. tadi pergi amek adek kat sekola. alamak, first time bawak kete mama. takot gak laa.. then jumpe lah depa duk lepak lepak kat bus stop dengan segak nye, bukan aku kate lah, dieorang yang kate. hahaha.. jahad gilee aku neh. sumpaa seronok tengok dieorang dapat jumpe ramai ramai. :D

btw, pernah ke nampak muke aku bengang macam tu? sorang je lah kot yang pernah. siape? siape? teettt! ada lah orang tu yang jalan jalan pusing pusing kat blogg aku nie tapi ta mo comment tu kan. kite rahsiakan je lah identiti orang tu. hehehe...

No comments: