May 17, 2011

bon appetit

pagi pagi makan pancake.


pancake sedap sikit dengar daripada lempeng en. na kasi ada bunyik bandarnye.. *ade yang bermonolog

"bandar ke masalahnye tempat tinggal kau tu dik???"
"name pon bandar puncak alam. adesss.. kasi kantoi la.."

tengah ari perot start lapar da, bedal dekat restoran ayam penyek kat setia alam. but still ayam penyek wok solo the best! alaa.. yang belakang jackel kat shah alam tuu.. mabeless!


pusing pusing carik barang meow meow dengan daging kambing abah kat giant. da abes pusing, bayar, mama da bankrup tapi lepas tu nampak lak baju baju kat kedai luar giant tuu. memang menarik narik diri nak usha baju tu.. mata rambang. mama lah. aku tak. cewahh.. ye ke? pastu aku gak yang dikatakan menarik narik mama usha baju tuu.. ermm.. bese dahh.. =.='

pastu beli papa roti. sedap sedapp! favorite nenek ku tersayang!


pastu malam nie masak sendiri makanan ala-ala western food.


ta sempat na tangkap gmbr mushroom soup lepas da masak licin terus mangkuk. sempat amek gambar tin jea. pon bolee.. makan mushroom soup dengan garlic bread.


tu baru appetite.. abes tu makan lak lamb meat.


mane ta boyot en perot. ta de maknenye la na diet kalau da macam gini makanannye.. jap lagi ta muat baju sendiri jawab. hahaha.. :D

5 comments:

Muhammad Ikram said...

amboi , byknyer makan , n one more , camne nak kontek , mcg kat no adik pun tak berbalas .

Aqilah Lala said...

mama cuti dapat la makan macam macam.
phone adek pegang then die simpan dalam bilik je.

Muhammad Ikram said...

owh oke oke , penjelasan yang menarik .

Eien Mohmad said...

nak pancakes tuhhh )'; nak qilaaa~

Aqilah Lala said...

meh datang umah qila mehh.. hihie...